Álmodjon üveget! A megvalósításban örömmel partnerei leszünk!

Modern új otthonra vágyik? Szeretné, hogy otthonában olyan elegancia legyen az uralkodó, melynek láttán barátai, vendégei elámulnak? Szeretné régi lakását a XXI. századi stílusnak megfelelőre alakítani, úgy hogy az antikvitás értékei ne csorbuljanak?

Az üveg-KÁTÉ Kft. bátran felvállalja, hogy igényes Megrendelők szinte extrém elvárásainak is megfeleljen. Erre cégünket az üveg belsőépítészet területén szerzett több évtizedes tapasztalat jogosítja fel.

Célunk, hogy magas minőségű és kellemes árú termékeket és szolgáltatásokat tudjunk kínálni Megrendelőinknek. Célunk elérése érdekében munkáinkhoz az egyik legjobb minőségű, európai üveg vasalat rendszert, az olasz Minusco/Colcom gyár termékeit alkalmazzuk.
Az üveg-KÁTÉ Kft. több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakemberei számára nem jelenthet akadályt, ha Megrendelőink kívánsága nem oldható meg a Minusco/Colcom Olaszországban készülő, sorozat gyártású vasalataival . Vállalkozunk egyedi tervezésű vasalatok, üveg szerelvények gyártására is.
Természetesen az általunk tervezett és gyártott szerelvényekre, vasalatokra a Minusco/Colcom gyár termékeihez hasonlóan – üveg szerelvények területén egyedülállóan hosszú – 2 év garanciát vállalunk.
Cégünk fő szakterülete beltéri üvegfalak, üzletportálok, zuhanyfülkék, üvegkorlátok, jártható üvegek, üveg álmennyezetek, tükörfalak kivitelezése, a helyszíni felméréstől a gyártmánytervek elkészítésén keresztül a beépítésig.

Cégtörténet

Az Üveg|KÁTÉ Kft 1994 óta működik. Megalapítói és munkatársai az építészeti üveg külkereskedelmében és az üveg gyártásában, feldolgozásában, az üveg és a fém együttes alkalmazásában több évtizedes gyakorlatot szerzett szakemberek, akik műszaki ismereteiket a keret nélküli üvegszerkezet kialakításában és megvalósításában hasznosítják.
Az első komoly kivitelezési feladatot a Népstadion tudósítói és VIP páholyának hatalmas üvegfalai jelentették, melyet középületek és magánházak keret nélküli üvegszerkezetének - üvegjárda, tele-üvegfal, keret nélküli üvegajtó, zuhanyfülke, üveg korlát, álmennyezet - építése követett.
A szakmai elismertséget jelzi, hogy az üveg-KÁTÉ építhette be a Corinthia Grand Hotel Royal üveg portáljait és közel félszáz üvegajtót, a Gresham Palota 7 m magas üveg kapuit és a szálloda összes vendégszobájának COLCOM ajtópántokkal szerelt zuhanyfülkéit. Az edzett üvegből készült ajtó, illetve ajtóból és fix részekből álló üvegszerkezet kialakításához kifejlesztett olasz vasalatcsalád felhasználásával lehetővé válik a látványt zavaró keretszerkezet elhagyása, és tetszőleges hosszúságú üvegfal kialakítása, ahol az egyes üveg elemek a szomszédos üvegfalra igényes kivitelű szerelvényekkel rögzíthetők.