Elegáns padlómegoldásra vágyik?
 
járható üvegfödém tökéletes megoldást nyújt a problémájára!
 
Sokszor láthattuk már bevásárlóközpontokban a járható üvegfelületeket. A vélemények megoszlanak róluk, azonban van néhány tény ezekkel a padlómegoldásokkal kapcsolatban, amelyeket szeretnénk megosztani Önnel.
 
  • járható üvegfödém rendkívül esztétikus, kiválóan illeszkedik szinte bármilyen stílusú helyiséghez.
  • Az üveg járófelület könnyedséget és eleganciát sugároz és a belső térnek sajátos, kellemes hangulatot kölcsönöz.
  • Visszafogott megjelenésű, mégis azonnal rátapad a tekintet.
  • Átlátszósága révén nagyítja a teret, így optimális megoldás kisebb alapterületű helyiségek esetében is.
  • Biztonságos, hiszen edzett üvegből készült, több rétegű kialakítással, amely igen nagy teherbírású.
  • Számos helyen alkalmazható: családi házakban, irodaépületekben, bevásárló központokban, rendezvény helyszíneken, kiállítási helyeken, galériákban, stb.
·     
Hogyan kell elképzelni a járható üvegfödém kialakítását?

 
A járható üvegfödém rendszerint három üveglapból tevődik össze, amelyet nagy szakítószilárdságú fóliával vagy műgyantával ragasztanak össze. A két alsó üveglap viseli a terhet, a felső lap edzett üvegből készül és a teherhordó réteget védi a sérüléstől és az esztétikai kívánalmaknak is megfelelő mintázatú csúszásgátló felületkezeléssel látható el.

A járóüveg lapok a teljesen sík felületű tartószerkezetre kemény gumi köztes anyag alkalmazásával helyezhet?k el, az üveg vastagságával (v) megegyező, de maximum 30 mm széles felfekvéssel.
 

járható üvegfödém kiváló megoldást nyújt kevésbé napos helyiségek fényesebbé tételében, emellett dekorációs elemként sem elhanyagolható.
Ha Ön is szívesen alkalmazná ezt a remek padló kialakítást, keressen minket még ma!
 
   


Üveglépcső
 
Az üvegből készült járófelületek modern és tartós belsőépítészeti elemek, amelyek légiessé és letisztulttá varázsolják otthonunk belső tereit. Letisztult, minimál design-os megoldás, amely rendkívül időtálló és esztétikus.
 
Az üveglépcsők gyártási és kivitelezési technológiája megegyezik a járható üvegfödémek módszerével, így a lépcsők elemei is több rétegben ragasztott biztonsági és/vagy edzett üvegből készülnek. Minden ránehezedő súlyt maximálisan kibír és a több rétegű biztonsági fóliának köszönhetően egy esetlegesen bekövetkező baleset és törés esetén sem hullnak szét az üvegdarabok, így minden személyi sérülés elkerülhető.
 
Az üveglépcső dekoratívságát tovább lehet fokozni egy harmonizáló üvegkorláttal vagy LED-sorral ki is lehet világítani, amely nem csupán mutatós megoldás, de energiatakarékos is. Továbbá óriási előnye az üveglépcsőknek a kopásállóság, a könnyen tisztíthatóság és minden elképzelhető és kreatív ötlet kivitelezhetősége.
 
Ha Ön is szeretné egyedivé tenni otthonát, egy üveglépcsősor tökéletes választás lehet. További kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!