Beltéri üvegajtajához csakis hozzáillő zárat válasszon! Fedezze fel kínálatunkat!

Legyen szó modern lakásról vagy irodáról, biztos, hogy találkozhat belső tereikben üvegajtóval. A modern stílushoz szorosan hozzákapcsolódik az üveg, mint belsőépítészeti alapanyag, és nem csak mint nyílászáró, de akár fal, vagy térelválasztó is készülhet belőle. Ahhoz, hogy az üvegajtók esztétikusak és rendeltetésszerűen használhatóak legyenek, mindenképp hozzájuk illő zár szükséges, amelyeket most beszerezhet kínálatunkból!

Az üvegajtó zárak és fogantyúk kifejezetten az üvegajtókhoz lettek tervezve. Még a felszerelésük is eltér a hagyományos zárakétól, hiszen egy üvegajtó értelemszerűen sokkal speciálisabb zárszerelési körülményeket igényel, mint például egy hagyományos faajtó! Az üvegajtó zárak nem csak praktikusak, hanem hozzájárulnak az ajtók esztétikumához is. A gyártóknak kifejezetten az a céljuk, hogy a zárak és fogantyúk ne csak hasznosak legyenek, hanem emeljék az üvegajtók látványát is!

Tekintse meg üvegajtó záraink kínálatát, szerezze be választékunkból a minőségi termékeket!

 

Az edzett üvegből készült, keret nélküli, beltéri ajtók az elválasztott belső térben a természetes fény biztosításán túl esztétikai és biztonsági szerepet is betöltenek.

Üvegvastagság:
8 mm, 10 mm, 12 mm

Üveg típusa

  • Egyrétegű edzett, színtelen vagy anyagában színezett
  • Teljes felületen vagy minta szerint homokfúvott illetve savmaratott


Beépítési lehetőségek:
Sarokvasalatokkal vagy oldalpántokkal

  • téglafalba
  • gipszkarton falba
  • üvegfalba


Munkáinkhoz a Colcom/Minusco olasz gyártó szerelvényeit használjuk.

A gyártó újdonságai közül néhány:

  • a beltéri ajtókhoz alkalmazható, elegáns megjelenésű pontmegfogásos oldalzsanér
  • "Biloba" néven forgalomba került hidraulikus oldalzsanér, mely alkalmazható 100 cm szélességű, max 100 kg súlyú ajtószárnyakhoz is.


Mindkét zsanértípusnak van falról és üvegről nyíló változata is.