A zuhanyzás az ellazulásról, az egész napos gondok magunk mögött hagyásáról, a megtisztulásról szól. De hogyan tudnánk megfelelően felfrissülni egy nem minden szempontból ideális zuhanyzóban?

Sehogy!

Cégünk egyedi zuhanykabinjait a lehető legjobb minőségben kínálja. Pontosan azért, hogy Ön a legnagyobb kényeztetésben tudja lemosni magáról a mindennapos fáradalmakat.
Nem hiszi, hogy ettől függ? Pedig rengeteg stressztől megkímélheti magát és szeretteit, ha mellettünk dönt.
Hogy miért? Mert:
  • Az egyedi zuhanykabinok minden fürdőszobába illeszkednek.
  • Az ormótlan és nehezen tisztítható kádakkal ellentétben kis helyet foglalnak.
  • Higiénikusabbak.
  • A remek kidolgozású üvegfalnak és az ajtó tökéletes illeszthetőségének köszönhetően nem fröcsköljük tele az egész fürdőszobát, így csökken az elcsúszás veszélye.
  • Minden korosztály számára könnyen használható. (Nem kell nagyot lépni, könnyű kiszállni és igény szerint kapaszkodóval is kérhető!)

Csak Önre várunk!
Ne habozzon a kádban tovább, mert a zuhanykabinok világának ajtaja most nyílt ki!

Lépjen be rajta!

Impozáns fürdőszobát szeretne? Úgy érzi a műanyag zuhanykabinok nem elég időtállóak és esztétikailag sem nyújtanak kellően előkelő látványt?
 
Akkor a legjobb helyen jár! Az Üveg-KÁTÉ Kereskedelmi és Tanácsadó Kft. a legjobb minőségű egyedi üveg zuhanykabinokat kínálja Önnek!
 
Az üveg a XIX. század elején kezdte meghódítani a világot, és ezzel együtt az építészetet. A speciális előállítási technikának és a megfelelő tartószerkezet kialakításának köszönhetően kiváló belsőépítészeti alapanyaggá vált az évek során.
Az üveg terjeszkedése idővel a fürdőszobai felszerelések, így a zuhanykabinok körét is elérte. Hatalmas sikert hozott exkluzív megjelenésével és különleges megoldási lehetőségeivel.
 
Az Üveg-KÁTÉ Kereskedelemi és Tanácsadó Kft. széles választékban kínál üveg zuhanykabinokat és vasalatokat. Tekintse meg árukészletünket és válogasson kedvére! Amennyiben mégsem találja meg az Önnek megfelelő konstrukciót, adja le egyedi igényeit és mi megvalósítjuk Önnek elképzeléseit!
 
Az üveg-KÁTÉ Kft. által forgalmazott Colcom Minusco szerelvénycsaládjaival minden elképzelhető zuhanykabin megoldás kivitelezhető, legyen szó a legapróbb tetőtéri tusolóról vagy tolóajtós zuhanykabinokig. A Colcom Minusco üveg vasalatokkal készíthető legáltalánosabb zuhanyzókabin típusok (természetesen minden elképzelhető alkalmazást a felsorolás nem tartalmazhat.)
 
Válasza ki az Ön számára legmegfelelőbb típust és használjon kalkulátort a költségek előzetes megbecsléséhez: